IKEA

Idag var vi tvungna att åka till IKEA (vi och en halvmilion andra människor) och köpa en tv-bänk till Tovas rum. Så nu kan vi göra färdigt där. Det ska bli så skönt... Hundarna fick följa med de oxå, det är ju såååå skoj att åka bil! Husse och hundarna väntade i bilen utanför medan jag och Tova var in och köpte tv.bänken.
Pontus var hos mormor och morfar medan vi var på IKEA så när vi kom hem var vi dit och fikade. Hundarna tycker om att vara hos mormor och morfar. De gillar att fika oxå... Morfar tycker att hundarna ser så hungriga ut när de tigger, så det brukar alltid bli något över till dem.

Efter som att jag inte har några batterier i kameran och har ett teflonminne så jag kommer aldrig ihåg att köpa nya batterier så lägger jag ut ett par "gammla" kort så länge.

En väldigt liten Loke med syskon.



En rätt ful och rakad Brage. Med Tova och min kusins son Dante.



Loke i sin "ärvda" bädd. Oden tyckte att den var för varm, så Loke fick den...



Nu ska vi sova för Loke och husse hoppas på en dejt med någon hare i morgon bitti och Brage och jag har en dejt med Mari, Azlan, Gonzo och Oden...

Madonna

Fredag - äntligen!!!!!! Mari ringde i dag på lunchen och undrade om jag visste att Madonna kommer till Sverige i sommar och det visste jag... Så nu är det bestämt att (om vi får tag i biljetter)så åker vi (Mari,Johanna och jag)  till Ullevi den 9aug och kollar på Madonna. Fy fan vad kul det skulle vara! Det har jag väntat på i typ 25 år eller något... ( OBS! Mari och jag kan göra grejer som inte involverar hundarna ibland faktiskt...)
Idag fick Loke följa med till jobbet en timme. Min chef har gått och blivit lite kär i honom så hon har tjatat i flera veckor om att jag ska ta med honom. Nu kanske hon är nöjd en vecka eller så.
Nu i helgen ska vi göra färdigt i Tovans rum. Vi har tapetserat och gjort det så fint men har inte kunnat sätta upp allt på väggarna och så saknas det en TVbänk som ska inhandlas nu i helgen!

Hundbädd

Igår -måndags ringde Mari till mig när jag var på jobbet (inte så vanligt så jag trodde att det hade hänt något) men den tokfan hade som vanligt hund på hjärnan... Hon hade sett att de sålde billiga hundbäddar på Lidl (på reklambilden låg det en Beagle i bädden) och hon tänkte genast på Loke. Efter lite prat fram och tillbaka kom vi på att även Brage och Gonzo fick plats i bädden så det slutade med att Robin fick åka förbi Lidl i Hallsta på vägen hem från jobbet för att köpa 2st bäddar, en till Loke (och Brage, Brage ligger nämligen sällan i bäddarna och filtarna för han tycker att det är för varmt) )och en till Maris Gonzo och ett täcke som Gonzo skulle få i sin bur
Matte är välldigt nöjd med bädden för Loke har sovit där halva natten iställef för att ligga och trängas i sängen... Så jag förmodar att Loke oxå var näjd med bädden.
Annars var Tova och red i går och det gick riktigt bra! Hon åkte av hästen på ett ridläger under jullovet så hon har varit lite "harig" men nu ser det ut som att det ha gett sig. Skönt!
I dag har Pontus varit och ridit och det gick bra förutom att Molly var lite surig i dag =).
Killarna och jag har väll varit ut en sväng här på kvällskvisten och fan vad halt det var. Livsfarligt! Hoppas att det fortsätter att vara kallt och att det kommer lite nu snö så det slipper vara så halt... Kunde inte ens gå vanliga skogsrundan på lunchen idag för att det var för halt. Vi vart besvikna alla tre, vi trampar ju runt i "våran" skog varje lunch ju.

Snömodd

Idag har det varit rätt moddigt! I morse när jag var med barnen på simträning va Loke med husse och jagade. Strax efter 13 va vi ut och gick en sväng med Mari och Azlan o Gonzo. Hundarna sprang som tokar i snön... Eller rättare sagt i modden... Jag konstaterade efter ett tramp i en vattenpöl att mins skor läckte i varje fall. Det var riktigt jobbigt att gå i blötsnön. Vi var nog ute i en och en halv timme minst.
Hör och häpna men efter det så var Loke trött.
Brage det äcklet missade ju att lyfta på häcken när han sket i en snödriva så honom var jag tvungen att ducha när vi kom hem...

En trött Loke





Nu i kväll så var jag iväg med Loke till stallet där hundklubben har allmänträning på söndagar. Det var nyttigt!!!! När vi var borta så fick Brage vara hemma och mysa med husse.

Ett gammalt kort på Brage och husse när de myser.



Nu ska killarna få mat så vi kan gå och gosa ner oss i sängen. Ja visst ja, jag lär nog ducha Loke efter våran träing i stallen annars så har vi kanske ihjäl min stackars sambo... - Astma... ;)

Oden vakt

Idag har vi varit Oden vakt. Vi tog en långpromenad jag, Brage, Loke och Oden mitt i snöblåsten! Innan vi gick så blev stackars Oden (som är genom snäll mot allt och alla) biten i nosen av grannens Grand danois. Snacka om att han så snopen ut =). Tyvärr kunde jag inte ta några kort... snöade lite för mycket!
I morgon hoppas jag att jag och Mari kan ta en vända med hundarna igen. Vi har faktiskt varit ut engång i år. Va ett tag sen sist, vi har inte velat träffas pga hundarna har varit sjuka fram och tillbaka.
Tyvärr så har Maris Goliat lämnat oss... Du är sakand lilla gubben!

Hundarna blir fotade av Alexandra Johansson!

Min kompis Alexandra fotade mina "odjur" den 10 januari. Här är några av bilderna...

Loke är så fin



Bara älskar det här kortet!



Mina fina killar!



Min fina Brage man!



Ja, även Brage har ögon, även om de sällan syns =)



Mitt gull!



Tyvärr så var det rätt blött ute så Brages skägg o päls är lite blöt den oxå...
Men jag tänkte flörta med henne i vår om hon skulle kunna tänka sig att fota hundarna när det är barmark och tort...
Det finns fler bilder på bla mina hundar i Alexandras blogg. www.alexandrasliv.nyfotat.se (se även länk)
Tack Alexandra!!!!!!!

RSS 2.0